menu bar

NAVITEL® a lansat o versiune actualizată a 9.7 pentru Windows Phone 8/8.1/10.


Ce e nou în Navitel Navigator 9.7:

— Rute alternative

Navitel Navigator 9.7 ajută utilizatorii să aleagă cea mai bună rută până la destinația lor. Când mai multe rute sunt disponibile, Navitel Navigator creează rute alternative și le afișează pe ecran. Programul afișează de asemenea informații despre distanța și timpul pe care oricare dintre rute îl va parcurge până la destinație.

— Funcționează cu hărțile Q3 2016

Versiunea actualizată a Navitel Navigator creează rute instantaneu. Hărțile Q3 2016 sunt și mai detaliate și au fost optimizate pentru a ocupa mai puțin spațiu pe cardul SD sau în memoria telefonului.

Actualizarea Navitel Navigator 9.7 adaugă de asemenea următoarele caracteristici:

  • căutarea după cod poștal;
  • căutare după adresă îmbunătățită;
  • nou tip de POI: stație de încărcare mașini electrice;
  • și alte îmbunătățiri care sporesc stabilitatea programului.

Pentru a descărca Navitel Navigator 9.7 pentru Windows Phone 8/8.1/10 mergeți la Microsoft Store.

Noii utilizatori au acces la o perioadă de probă de 7 zile. Când perioada de probă expiră, programul va trece în modul de funcționare limitată. Pentru a utiliza versiunea premium trebuie să cumpărați o cheie de licență.

Puteți de asemenea cumpăra un abonament anual pentru hărțile ales și să vă bucurați de avantajele versiunii premium cu funcționalitate completă pentru întregul an*. Dumneavoastră decideți dacă doriți să vă reînnoiți abonamentul după o perioadă de un an sau să-l anulați. Navigați în toată lumea în propriii termeni!


* Abonamentul este valabil pentru toate pachetele de hărți existente, mai puțin hărțile pentru Rusia, Ucraina, Belarus, și Kazakhstan, sau orice alte pachete ce conțin cel puțin una dintre aceste țări.