menu bar

NAVITEL® lansează pachetele speciale de hărți cu navigare GPS precisă pentru stațiunile dvs. montane preferate!

Doar începând cu 10 decembrie 2016 până pe 10 martie 2017, utilizatorii dispozitivelor pe Android, iOS, Windows Phone, și BlackBerry OS vor putea achiziționa produsele de iarnă NAVITEL® la un preț special. Produsele disponibile sunt: “Alpi”, “Carpați”, “Caucaz”, și “Pirinei”.

Informații detaliate despre produsele speciale și prețurile recomandate de vânzare:

Nume produs Pachet de hărți Preț retail (Cheie electronică)
Navitel Navigator. Alpi Albania, Austria, Bosnia șiHerțegovina, Croația, Franța, Germania, Italia, Liechtenstein, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, San Marino, Serbia, Slovenia, Elveția și Vatican 22 €
Navitel Navigator. Carpați Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, și Ucraina 22 €
Navitel Navigator. Caucaz Azerbaijan, Armenia, Georgia, Districtul Federal Caucaz de Nord, Districtul Federal al Rusiei de Sud 22 €
Navitel Navigator. Pirinei Andorra, France,Gibraltar, Monaco, Portugal, and Spain 22 €

Pachetele de hărți conțin toate informațiile de care un turist poate avea nevoie într-o excursie. Hărți foarte detaliate ale orașelor și o vastă bază de date cu puncte de interes care include hanuri, hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, locuri de interes, magazine, benzinării, spitale, farmacii și multe altele — vă vor ajuta să nu vă pierdeți și să aveți o vacanță relaxantă. Planificarea instantă a rutelor cu considerație la traficul rutier și densitatea acestuia vă vor permite să ajungeți la destinație în cea mai scurta perioadă de timp posibilă. .

Cheile de licență pentru produsele menționate pot fi cumpărate în secțiunea Cumpara a website-ului NAVITEL®, în AppStore și Google Play din 10 decembrie 2016 până în 10 martie 2017.