Navitel 9.9. pentru Android

28 august 2017

NAVITEL® a lansat o nouă versiune aNavitel Navigator pentru dispozitive care rulează în sistemul de operare Android. Aplicația de navigare actualizată are o rutare îmbunătățită pentru camioane și un nou algoritm pentru calcularea timpului de rulare la trecerea frontierelor de stat.

Логотип компании NAVITEL

Ce aduce nou Navitel Navigator 9.9:

 

- afișarea numerelor ieșirilor din traseu

În versiunea actualizată a aplicației, numerele de ieșire alfanumerice atribuite nodurilor de autostrăzi sunt afișate în partea de sus a ecranului. Împreună cu rutele 3D, aceste informații ușurează navigarea și ajută șoferii care călătoresc pe drumurile principale.

 

- rutare actualizată pentru camioane

La calcularea rutelor pentru camioane, Navitel Navigator 9.9 ia în considerare toate restricțiile existente pentru acest tip de transport. Utilizatorii pot alege tipul de vehicule din setările programului.

 

- algoritmavansatpentrucalculul estimat al timpului de deplasare pentru rutele între țări

Navitel Navigator 9.9 calculează durata traseului pe baza întârzierilor estimate la punctele de trecere a frontierei. Acest lucru îi ajută pe șoferi să aibă o viziune realistă despre ora sosirii încă de la începutul călătoriei.

 

Navitel Navigator 9.9 adaugă, de asemenea, un nou pachet de voce în limba finlandeză. Aplicația acceptă în acest moment mesaje vocale în 31 de limbi. Interfața programului este disponibilă în 36 de limbi.

Utilizatorii de Android pot obține cea mai recentă actualizare din pagina DOWNLOADS de pe site-ul oficial NAVITEL® sauprin Google Play.

Utilizatorii noi pot accesa o perioadă de probă de 7 zile. Când perioada de probă expiră, programul va trece la modul de funcționalitate limitată. Pentru a utiliza versiunea premium trebuie să cumpărați un cod de licență.

De asemenea, puteți achiziționa un abonament de 1 an la hărțile alese și vă puteți bucura de avantajele versiunii premium cu funcționalitate completă pentru întregul an *. Dvs. decideți dacă doriți să reînnoiți abonamentul după o perioadă de 1 an sau să îl anulați. Navigați în lume în termenii aleși dvs.!


*Abonamentulestedisponibil pentru toate pachetele de hărți existente dînsistemul denavigație, cu excepțiahărților din Rusia, Ucraina, Belarus și Kazahstan sau orice pachete care conțin cel puțin o hartă a acestor țări.


Preț în magazinul online

27 

Cumpara