Navitel a câștigat premiul Golden Bell, acordat celor mai bune instrumente de navigare auto

6 februarie 2018

În timpul celei de-a opta ediții a Mobility Trends Ceremony, premiul Golden Bell acordat celor mai bune instrumente de navigare din 2017 a revenit Navitel, companie globală producătoare de dispozitive de navigație, DVR-uri și tablete. Premiul a fost oferit pentru software-ul de navigare Navitel Navigator 9.9.

Mobility Trends 2018 este unul dintre cele mai prestigioase evenimente dedicate industriei tehnologiilor mobile în Polonia. În timpul galei, au fost premiate cele mai bune dispozitive și servicii în funcție de performanțele din anul precedent. Câștigătorii au fost premiați din 23 de categorii, iar pentru 18 dintre ele alegerea a fost făcută de consumatori prin site-ul mobilitytrends.pl.

Votarea a durat până pe 22 ianuarie și au existat aproape 24.000 de participanți. Audiența a oferit 199.380 de voturi pentru 340 de produse. Juriul a ales câștigătorii pentru următoarele categorii: Producer, Operator, Distributor, Polish Company și Man of the Year 2018.

În 2017, Navitel a vândut 160.000 de dispozitive în Polonia, ceea ce sugerează un interes mare pentru această categorie de produse. "Câștigarea premiului Navigation of the Year e meritul consumatorilor care au avut încredere în noi. Cel mai important pentru noi este să le răspundem așteptărilor și să le oferim constant produse noi și funcționalități la cele mai înalte standarde. Poziția de lider pe piața de navigație auto vine cu o responsabilitate imensă față de client", a declarat Tobiasz Jankowski, CEO Navitel Europe.

 Despre Navitel

Navitel este un jucător principal pe piața sistemelor de navigare auto în Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina și Belarus. Recent, și-a făcut intrarea și pe piața din România.
Navitel este unul dintre liderii de piață în segmentul furnizorilor de soluții de navigare pentru industria auto, specializată în dezvoltarea și producția de software de navigație prin satelit și cartografie.

Promisiunea companiei este să ofere cele mai exacte și recente hărți digitale de navigație din Europa și Asia. Navitel Navigator este aplicația de mobil disponibilă pentru toate sistemele de operare, fiind un sistem de navigație multilingv, care rulează pe Android, iPhone/iPad, BlackBerry Q10/Z10/Z30, Windows Phone 8/8.1/10 mobile, Tizen, Windows CE. Dispune de o grafică 3D impresionantă și serviciu de trafic în timp real.Preț în magazinul online

27 

Cumpara