NAVITEL® a realizat o actualizare a hărții pe scară largă pentru Republica Belarus. Ultima actualizare a hărții din Q1 2018 este deja disponibilă pentru navigatorul NAVITEL®, precum și pentru utilizatorii aplicației Navitel Navigator.


NAVITEL® anunță o actualizare substanțială a hărții pentru Belarus, care a fost implementată ca urmare a colaborării cu Agenția Națională Cadastrală a Comitetului de Stat pentru Proprietate al Republicii Belarus - sursa oficială de informare și cercetare cartografică.

"Calitatea experienței utilizatorilor, atunci când vine vorba de navigatori, este în corelație directă cu calitatea materialului de cartografiere. Este prioritatea noastră ca informațiile actualizate să fie disponibile pentru utilizatorii noștri, datele în pot avea încredere. Pentru acest lucru, oferim o mare densitate de informații importante pentru navigație", a spus Alexander Kazakov, președintele grupului de companii NAVITEL®, subliniind "Mulțumim Agenției Naționale de Cadastru din Belarus pentru crearea unei hărți de navigație cu adevărat unică pentru utilizatorii noștri".

Parteneriatul de lungă durată a permis integrarea listei complete oficiale a clădirilor, a rețelei de trafic și a tuturor informațiilor esențiale pentru o navigare eficientă în harta de navigație NAVITEL®. Actualizarea detaliată a hărților permite utilizatorului să acceseze informații actualizate despre toate construcțiile înregistrate, inclusiv clădirile noi. A fost revizuită baza de date de adrese a tuturor orașelor și localităților, suburbiilor și agro-orașelor, care a extins substanțial datele cartografice. Numărul de orașe și localități cu căutare de adrese a crescut de 57 de ori, în timp ce numărul total de adrese disponibile în harta NAVITEL® a depășit 2 milioane. Harta include, de asemenea, reprezentări 3D pentru puncte de interes precum atracții turistice, căi ferate, biserici sau stadioane.

În comparație cu versiunea anterioară, baza de date a crescut semnificativ și numărul de localități foarte detaliate din NAVITEL Navigator a depășit 25 000.

Regiuni ale Republicii Belarus Număr de locaţii foarte detaliate
Regiunea Brest 2 680
Regiunea Vitebsk 5 928
Regiunea Gomel 2 759
Regiunea Grodno 4 576
Regiunea Minsk 5 971
Regiunea Mogilev 3 245

"De mulți ani, NAVITEL® a fost un partener strategic valabil pentru noi. Ei au reușit să facă harta în 100% "vie", făcându-o folositoare atât pentru concetățenii noștri, cât și pentru oaspeții republicii. Tradiția integrării bazelor de date oficiale în NAVITEL Navigator indică abordarea lor profesională atunci când proiectează produse", spune Serghei Levchik, prim-adjunct al directorului general al Agenției Naționale de Cadastru a Comitetului de Stat pentru Proprietate al Republicii Belarus.

Informații hartă Belarus detaliată Q1 2018:

  • 284 747 km grafică rutieră;
  • 27 410 localități pe hartă;
  • 25 159 de orașe și localități cu căutare de adrese;
  • 2 062 936 de adrese unice;
  • 67 101 POI;
  • 17 puncte de interes reprezentate 3D.

Actualizarea hărții pentru Republica Belarus este deja disponibilă pentru navigatorul NAVITEL® în Navitel Navigator Update Center. Rețineți că hărțile versiunii Q1 2018 funcționează cu cel puțin Navitel Navigator versiunea 9.7.2493.