NAVITEL® anunță lansarea unui nou dispozitiv revoluționar 2-în-1 NAVITEL RE900 FULL HD. Semnătura distinctivă a dispozitivului este că acesta combină caracteristicile unui DVR de tip Full HD și un navigator GPS cu hărți offline.


Specificatii tehnice

NAVITEL RE900 FULL HD este echipat cu CPU Cortex-A7 Quad Core cu o frecvență de 1300 MHz. Bazat pe un sistem de operare fiabil Android™, dispozitivul este prevăzut cu un ecran tactil color de 5 inci, cu rezoluție de 1280х720. Memoria internă a dispozitivului este de 16 GB, ceea ce este perfect pentru descărcarea muzicii și a filmelor preferate. Există, de asemenea, un slot pentru carduri SD / SDHC de până la 64 GB pentru stocarea hărților de navigație suplimentare și a fișierelor media. Ecranul oferă o imagine clară atât în lumina puternică a soarelui, cât și pe timp de noapte. Camera are un obiectiv din sticlă de înaltă calitate de 5 straturi pentru imagini detaliate. NAVITEL RE900 este echipat cu tehnologii 3G, Wi-Fi, transmițător FM și tehnologia Bluetooth 4.0 pentru călătorii confortabile. Pentru a rămâne conecta atunci când nu aveți acces la wi-fi, utilizatorul poate introduce cu ușurință o cartelă SIM în dispozitiv.


Full HD DVR

NAVITEL RE900 FULL HD este echipat cu o cameră modernă OmniVision cu sticlă în 5 straturi, cu un unghi larg de vizualizare de 140°, care permite înregistrarea de video de o calitate excelentă. Rata de cadre de 30 fps asigură înregistrarea clară atât pe timp de noapte, cât și pe parcursul zilei. Microfonul sensibil al NAVITEL RE900 permite înregistrare audio de înaltă calitate.

Dispozitivul are, de asemenea, multe soluții familiare, cunoscute de dispozitivele DVR ale NAVITEL®. Senzorul G încorporat este esențial pentru păstrarea materialului critic realizat în timpul accidentelor rutiere. Este activat atunci când autovehiculul accelerează la viteză mare, frânele sunt activate în mod obișnuit sau activitate neobișnuită este detectată aproape de vehicul.


Navigare GPS

NAVITEL RE900 FULL HD este perfect pentru o navigare eficientă la nivel local și global. Pentru navigație offline, dispozitivul dispune de hărți preinstalate din 43 de țări europene, Rusia, Belarus, Kazahstan și Ucraina. Toate hărțile sunt supuse actualizărilor online gratuite pe întreaga durată de viață. Hărți suplimentare pot fi achiziționate prin intermediul meniului principal al programului: Meniu > My Navitel > Achiziționare hărți. Programul vă ajută, de asemenea, să actualizați hărțile și programele existente, dacă este necesar.

Hărțile includ cele mai recente informații despre rețeaua rutieră și actualizată, baza de date SPEEDCAM, precum și un număr mare de obiecte POI și 3D. Software-ul Navitel Navigator ajută utilizatorul să aleagă cele mai bune rute și oferă mesaje vocale. Asistentul de bandă vă ajută să primiți informații importante despre modul de efectuare a manevrei corecte în intersecții. Traficul în timp real este luat în calcul la calcularea duratei parcursului și poate fi vizualizat cu ușurință pe ecran în modul de navigare.

Hărți din următoarele țări sunt preinstalate pe NAVITEL RE900 FULL HD: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Republica Cehă, Croația, Danemarca, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina, Marea Britanie, Orașul Vatican.


Conținutul pachetului

Pachetul NAVITEL RE900 FULL HD include accesorii auto care fac și mai convenabil instalarea și utilizarea soluției hibride.

Conținutul pachetului NAVITEL RE900 FULL HD:

  • Navigare DVR NAVITEL RE900 Dispozitiv FULL HD
  • Suport auto (parbriz)
  • Încărcător auto 12/24 V
  • Cablu USB
  • Manual de utilizare
  • Card de garantie

NAVITEL RE900 FULL preț de vânzare cu amănuntul HD - 129 Euro.