A șaptea ediție a Galei "Personalities and Successes" s-a încheiat cu un premiu de excepție pentru Navitel Polonia, compania producătoare de soluții de navigație, DVR-uri și tablete. DVR-ul Navitel R600 a fost încununat cu statueta acordată categoriei "Best Product".

Gala "Personalities and Successes 2018" a avut loc pe 7 aprilie 2018 la Folwark Łochów. În timpul ceremoniei au fost premiate cele mai remarcabile produse, servicii și personalități ale anului 2018. Câștigătorii pentru cele șase categorii au fost aleși de un juriu reprezentat de echipa editorială a revistei "Personalities and Successes" și de câștigătorii ediției precedente. Nominalizările au fost colectate până pe 31 martie 2018 prin mail, în mod direct sau telefonic.

"Distincția pentru camera noastră de bord este meritul clienților care ne apreciază soluțiile. Am vândut peste 300.000 de dispozitive, iar interesul pentru brandul nostru este în continuă creștere. DVR-ul Navitel R600 se remarcă prin design, calitate și nu în ultimul rând, prin senzorul ultra performant de la Sony. Îl considerăm necesar în orice mașină, pentru protecția în fața coliziunilor și a incidentelor din trafic", a declarat Tobiasz Jankowski, CEO Navitel Europa.