menu bar

NAVITEL® lansează versiunea Q3 2018 cu actualizarea hărților pentru Europa.Actualizarea hărților versiunea Q3 2018 este disponibilă pentru următoarele 44 de țări: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveția și Vatican.

Cea mai recentă versiune, Q3 2018, include functii avansate pentru camioane, vehicule de marfă și mașini de dimensiuni mari*. Permite specificarea în setări a caracteristicilor și dimensiunilor mașinii (greutatea totală, greutatea osiei, lățimea, înălțimea și lungimea) pentru a construi rute ținând cont de drumurile și autostrăzile cu acces limitat. Conducătorii de autoutilitare, camionete și alte vehicule mari pot alege rute optime, fără restricții speciale de conducere. Cu ajutorul mod camion, veti ajunge mai ușor și mai rapid la punctul de destinație.

Citeștemaimult


Fiecare hartă include infrastructura rezidențială și industrială, cu căutare de adrese și o rețea de străzi detaliată cu toate informațiile importante (direcția de mers, centrele de schimb, giratoare și alte informații de navigație relevante).

Poți vedea informațiile detaliate în secțiunea Hărți de pe site-ul official.

Important! Actualizarea Q3 2018 funcționează doar cu Navitel Navigator versiunea 9.10.1619 sau cu versiuni mai noi.

*Functia este disponibila pentru dispozitivele NAVITEL®, precum și pentru smartphone-uri și tablete care au instalate aplicatia Navitel Navigator versiunea 9.10.1715 sau versiuni mai noi.