menu bar

Aplicația Navitel R1000

Navitel R1000 App este o aplicație pe care toți posesorii de Navitel R1000 trebuie să o aibă. Îți permite să îți controlezi DVR-ul de pe telefon sau tabletă.

• Ajustează setările pentru NAVITEL R1000 DVR
• Vezi video-uri și imagini pe telefon sau tabletă
• Salvează înregistrările în memoria telefonului tău mobil
• Partajează materialele prin aplicații sau rețele sociale
• Formatează un card SD pe DVR-ul tău NAVITEL R1000

Aplicația Navitel R1000 i stabilește conexiunea cu DVR-ul printr-o rețea WiFi. După stabilirea cu succes a conexiunii, utilizatorii pot vizualiza imaginile și înregistrările video pe ecranul telefonului/tabletei în timp real. Acestea pot fi salvate în memoria dispozitivului instantaneu, apoi împărtășite prin aplicații și rețele sociale cunoscute.

Cu aplicația Navitel R1000, setările DVR-ului vor fi mai la îndemână ca niciodată.Camera NAVITEL R1000 poate fi ajustată direct din telefon/tabletă.Aplicația permite, de asemenea, formatarea cardului de memorie al DVR-ului.

Descărcați fișierul APK pentru Android.

Instalare a aplicației Wifi

1. Descărcați aplicația pe telefonul smartphone sau pe tabletă, urmați instrucțiunile smartphone-ului (tabletă) dvs. la instalare. De asemenea, puteți accesa pagina web cu fișierul de instalare prin scanarea codului QR disponibil în compartimentul "Cod QR al aplicației" din Setările DVR.

2. În DVR, accesați compartimentul WiFi din meniul Setări, apăsați pe On.

3. Conectați telefonul mobil la DVR prin conexiunea Wi-Fi. În lista reţelelor disponibile, DVR va fi indicat ca Navitel r1000-e-XX. Când vă conectați la rețeaua DVR, utilizați parola indicată în compartimentul WiFi CARCAM.

4. Porniți aplicația, în fereastra deschisă faceți clic pe Adăugare dispozitiv nou.

5. Selectați DVR-ul din listă. Acum puteți crea fișiere video și foto cu ajutorul telefonului mobil. Pentru a comuta între modurile foto și video, glisați simbolul Capture (Înregistrare) în stânga / dreapta.

6. În meniul Setări puteți controla funcțiile DVR, precum și selectați raportul video și formatați cardul SD.


Echipa NAVITEL® lucrează în mod constant pentru îmbunătățirea software-ului. Feedbackul dvs. asupra calității muncii și a utilizabilității aplicației ne va ajuta să o îmbunătățim. Trimiteți ideile și comentariile dvs. către: support@navitel.cz.