Partneri Business

JSC „Center of Navigation Technologies” colaborează cu toate companiile de vârf din lume, din domeniul cartografiei, producției de software și de dispozitive de navigație. Depunem eforturi pentru ca navigația să câștige în popularitate și pentru dezvoltarea pieței de software de navigație.
Creăm o afacere onestă și respectabilă, bazată pe încredere reciprocă și considerație. Principalul nostru obiectiv este de a crea un produs de înaltă calitate, ținând cont de interesele partenerilor noștri.

Cartografie - Colaborăm cu Serviciul Federal de Înregistrare, Cadastru și Cartografie (Federal Service of State Registration, Cadastre, and Cartography) și cu sucursalele acestuia de pe întreg teritoriul Rusiei.

Parteneri de informare - Informații despre trafic, informații suplimentare despre PI etc. sunt furnizate de partenerii noștri de informare.

Afiliază-te astăzi!

Cum puteți deveni partener?
Atunci când luăm o decizie despre un potențial parteneriat, în primul rând ne concentrăm asupra unor obiective ambițioase și termene realiste de realizare a acestora. Dacă doriți să deveniți partenerul nostru, trimiteți un e-mail la sales@navitel.cz, sau obțineți mai multe detalii accesând link-ul – Devino partener afiliat!