Parteneri de cartografie

Date de nagivație auto

AND furnizează hărți digitale din întreaga lume și servicii pe bază de locație. Compania se concentrează asupra adăugării de informații cu privire la locații, pentru îmbunătățirea proceselor de afaceri prin intermediul Platformei AND LBS, a hărților digitale aflate în proprietate și a datelor geo-spațiale de tip Big Data. Fondată în anul 1984, AND este unul dintre grupurile producătoare de software cele mai vechi din Olanda, având în prezent 85 de angajați în Olanda și India. Sediul principal al AND se află la Rotterdam. AND oferă o bază de date rutieră care conectează peste 200 de țări din întreaga lume, inclusiv hărți de navigație aflate în proprietate exclusivă pentru Europa de Vest.

Serviciul Federal de Înregistrare, Cadastru și Cartografie

Colaborăm cu Serviciul Federal de Înregistrare, Cadastru și Cartografie (Federal Service of State Registration, Cadastre and Cartography) și cu departamentele acestuia de pe întreg teritoriul țării:

Multispectral

Multispectral este prima companie de hărți digitale din Brazilia, aceasta fiind lider în domeniul acoperirii și actualizării hărților încă de la înființarea sa în urmă cu 25 de ani, furnizând geo-informații și geo-tehnologie unui număr de peste 1.000 de companii. De asemenea, este lider în servicii de webmap pentru urmărirea flotelor și transporturilor, deservind peste 50% din piața din Brazilia, inclusiv cei mai mari jucători, timp de peste 15 ani. Multispectral este singura companie care lansează lunar actualizări ale hărții Braziliei pentru navigație prin GPS, din anul 2008 și este partener NAVITEL® în producția de hărți de navigație din Brazilia începând cu anul 2014.

JSC „Center of Navigation Technologies” colaborează cu toate companiile de referință, specializate în cartografie, dezvoltare de software și producție de dispozitive de navigație. Participăm la popularizarea navigației și la dezvoltarea pieței de software de navigație.

Creăm o afacere onestă și respectabilă, bazată pe încredere reciprocă și respect. Principalul obiectiv este de a crea un produs de înaltă calitate, care să răspundă la un nivel maxim intereselor partenerilor noștri.

Preț în magazinul online

27 

12 

Cumpara