menu bar

Achiziție și instalare

Înregistrare

Navigație

Actualizare

 • Când am cumpărat dispozitivul de navigație, existau chei de licență pentru software și pentru o hartă. Dar când am încercat să le înregistrez, a apărut o eroare, care anunța că cheia de licență este deja activată pentru alt dispozitiv. Ce trebuie să fac?

  Vă rugăm să contactați vânzătorul dispozitivului.

 • Ce trebuie să fac dacă am introdus seria greșită a dispozitivului în momentul înregistrării?

  Trebuie înaintată o solicitare către serviciul nostru de asistență, pentru anularea înregistrării. Informații mai detaliate despre noua înregistrare sunt disponibile la /support/re-registration.

 • Ce trebuie să fac dacă apare o eroare în momentul înregistrării programului sau a unei hărți, care anunță că cheia nu a fost găsită sau că este incorectă?

  Această eroare înseamnă că s-a făcut o eroare de redactare în momentul introducerii cheii de licență a programului (hărții). Asigurați-vă că introduceți cheia corect. Cheia este sensibilă la litere mari și mici. Dacă sunteți sigur că introduceți cheia corectă, dar eroarea persistă, vă rugăm să trimiteți un e-mail către serviciul de asistență la adresa support@navitel.cz, , descriind situația și furnizând numărul cheii de licență și datele dvs. de contact, pentru verificarea cheii.

 • Unde pot vedea cheia de licență a programului?

  Cheia de licență a programului este indicată pe cartela de licență sau pe discul de instalare a programului (în funcție de dispozitiv).

  Cheia de licență a programului, instalată pe un PND este indicată, de asemenea, în fișierul „Registration Key.txt”.

  Dacă programul „Navitel Navigator” este deja înregistrat (pentru versiunea 3.2 și versiunile ulterioare), porniți programul. Selectați Meniudin colțul din stânga jos al ecranului principal, apoi selectați My Navitel > Descărcare hărți > Navitel Navigator. Dacă sub-meniul Descărcare hărți nu apare în program, selectați My Navitel > Toate produsele > Navitel Navigator.

 • Cum pot înregistra o hartă?

  Instrucțiunile cu privire la înregistrarea hărților suplimentare sunt disponibile la /support/instructions/maps-registration-common.