menu bar

Achiziționare program și hărți


Stimate client, puteți vizualiza hărțile pe care le-ați achiziționat în contul dvs. personal. De reținut că aceste hărți sunt diferite pentru fiecare dispozitiv.

Achiziționare de licențe de program și hărți din meniul de program (recomandat)

Achiziționarea de hărți și programe din meniul de program este disponibilă doar pentru dispozitive pe bază de iPhone/iPad și Android.

Este necesară conexiune la Internet.

 1. Dacă folosiți versiunea de încercare a programului, apăsați Meniu > My Navitel > My Navitel pentru a achiziționa licențe de hărți pentru program sau, dacă tocmai ați instalat programul, apăsați Premium > Achiziționare cheie.
 2. Selectați produsul de care aveți nevoie. În cazul în care ați ales greșit produsul, în colțul din stânga sus al ecranului, apăsați Înapoi.
 3. Apăsați butonul Achiziționare și achiziționați programul. Dacă există mai multe tipuri de abonamente pentru hărți disponibile pentru achiziționare (anual/nelimitat), selectați tipul cel mai potrivit.

  După finalizarea plății, programul se va conecta automat la server și va descărca cheia de licență.


Pentru a cumpăra o licență pentru o hartă suplimentară:

 1. Apăsați Meniu > My Navitel > Achiziționare hărți.
 2. În lista afișată, selectați regiunea, apoi selectați țara pentru care doriți să cumpărați harta.
 3. Se va deschide o fereastră cu informații despre harta respectivă. Apăsați butonul Achiziționare.

  Dacă există mai multe tipuri de abonamente pentru hărți disponibile pentru achiziționare (anual/nelimitat), selectați tipul cel mai potrivit.

 4. Achiziționați licența.
Achiziționare de licențe de program și hărți de pe site-ul web NAVITEL®
 1. Mergeți la secțiunea Cum pot achiziționa de pe site-ul web.
 2. Selectați tipul de dispozitiv pentru care doriți să achiziționați produsul.
 3. Vă rugăm să rețineți că achiziționarea unor hărți suplimentare pentru navigatoare pe bază de Windows CE este posibilă doar dacă programul este deja instalat și activat. Dacă programul nu a fost încă instalat pe dispozitivul dvs., vă rugăm să contactați serviciul clienți al producătorului de dispozitive, pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. este compatibil cu Navitel Navigator. Dacă programul a fost activat, dar cheia de licență a fost pierdută, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență tehnică pentru restaurarea acesteia.

  Licența pentru iPhone/iPad poate fi achiziționată exclusiv prin intermediul AppStore, folosind achiziția în cadrul aplicațiilor (pentru detalii, consultați „Achiziționarea licențelor de program și hărți din meniul de program”).

 4. Selectați un produs. Se deschide o fereastră cu descrierea detaliată a produsului. Vă rugăm să citiți descrierea produsului și cerințele referitoare la hardware.
 5. În blocul din dreapta ecranului, dați clic pe Achiziționare.
 6. În colțul din dreapta sus al paginii, dați clic pe câmpul pentru limbă și selectați limba, apoi selectați moneda. Verificați conținutul coșului de cumpărături, valoarea produsului și prețul total. Dacă ați comis o eroare când ați selectat produsul, puteți șterge produsul din coșul de cumpărături dând clic pe butonul Șterge care se află în dreapta valorii produsului. Dați clic pe „Continuă cu informații client”.
 7. Completați formularul cu informațiile despre client și finalizați achiziția

  În câteva minute de la finalizarea achiziției, veți primi un mesaj pe adresa dvs. de e-mail, care va conține fie cheia de licență pentru produs, fie informații suplimentare referitoare la plată, în funcție de metoda de plată aleasă de dvs.

 8. Instalați tprogramul Navitel Navigator pe dispozitivul dvs., dacă nu ați făcut-o deja.
 9. Activați cheia de licență a produsului dvs. (consultați instrucțiunile pentru activarea cheilor de licență de program și hărți.

De reținut: Puteți achiziționa licențe de program și hărți și din alte magazine (vedeți link-urile din partea stângă, la Cum pot achiziționa).