menu bar

Actualizare Navitel Navigator pentru PND

Aici puteți găsi instrucțiuni despre cum puteți actualiza programul pe dispozitive portabile de nagivație (PND) și pe dispozitive pe bază de Windows CE.
Instrucțiunile cu privire la actualizarea programului pe dispozitive PND pe bază de Android pot fi găsite la secțiunea Actualizare Navitel Navigator de pe site-ul web.

Dacă programul a fost șters, folosiți instrucțiuni pentru reinstalare (dispozitive pe bază de Windows CE).

Dacă aplicația a fost instalată pe un card SD și dacă instalarea actualizărilor necesită înlocuirea cartelei, trebuie reactivată cheia de licență pe noul card SD. Pentru aceasta, vă rugăm să completați formularul de re-înregistrare a cheii. În câmpul Motivul re-înregistrării, selectați opțiunea Schimbare card Flash.

Actualizarea programului cu Program de actualizare Navitel Navigator

Pentru actualizarea programului cu ajutorul Programului de actualizare Navitel Navigator, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

 1. Mergeți la secțiunea Descărcări de pe site-ul web.
 2. În partea de jos a paginii, dați click pe "Descărcare actualizare Navitel Navigator pe PC".
 3. Salvați arhiva în PC.
 4. Extrageți fișierele din arhivă și instalați programul pornind fișierul .exe și finalizând toți pașii indicați de asistentul de instalare.

Pentru instrucțiuni detaliate cu privire la actualizarea programului cu Programul deactualizare Navitel Navigator,mergeți aici.

Dacă folosiți această metodă de actualizare, nu este necesară actualizarea separată a hărților.

Actualizarea programului de pe site-ul web NAVITEL®
 1. Conectați-vă la contul dvs. personal de pe site-ul web NAVITEL®, acolo dați click pe Dispozitivele mele (actualizări), apoi selectați Actualizări disponibile.
  Se va deschide un ecran, cu lista actualizărilor disponibile conform licențelor achiziționate și activate.
 2. Dacă produsul pe care încercați să îl actualizați nu este încă activat, acesta trebuie activat mai întâi în contul dvs. personal.

 3. Conectați dispozitivul de navigație sau cartela de memorie (în funcție de modelul de dispozitiv) la PC.
 4. Salvați o copie de rezervă a conținutului cartelei de memorie sau al memoriei interne pe PC-ul dvs.
 5. Descărcați arhiva cu actualizări pentru modelul dvs. de dispozitiv în PC, apoi extrageți fișierele. Arhiva conține un folder cu programul (Navitel, NaviOne, MobileNavigator sau altă opțiune de nume, în funcție de modelul de dispozitiv) și, posibil, câteva alte foldere și fișiere.
 6. Ștergeți folderul cu programul (Navitel, NaviOne sau MobileNavigator, în funcție de modelul de dispozitiv) de pe cartela de memorie sau din memoria internă.
 7. Copiați folderul extras pe cartela de memorie sau în memoria internă a dispozitivului.
 8. Actualizați hărțile conform instrucțiunilor.