menu bar

Instalarea pachetelor de voce

Instalarea unui pachet de voce din meniul de program

Pentru a putea descărca pachete noi de voce prin intermediul meniului programului, dispozitivul de navigație trebuie să fie conectat la Internet (GPRS, 3G, Wi-Fi sau orice alte mijloace). Datorită dimensiunii unora dintre fișiere, se recomandă conexiune Wi-Fi.

  1. Porniți „Navitel Navigator” din dispozitiv.
  2. Selectați „Meniu” → „Setări” → „Setări regionale” → câmpul „Voce”.
  3. Va fi afișată o listă cu pachetele de voce disponibile pentru descărcare. Pentru a instala un pachet de voce, apăsați săgeata din dreapta și confirmați apăsând „Da”.
  4. Apăsați „OK” în colțul din dreapta sus al ecranului.
Instalarea unui pachet de voce de pe site-ul web NAVITEL®

Pentru a instala pachete de voce noi, urmați instrucțiunile de mai jos.

  1. Mergeți la secțiunea „Descărcări” de pe site-ul web NAVITEL® și selectați „Pachete de voce” din partea stângă a ecranului
  2. Alegeți o limbă și un pachet de voce, selectând numele pachetului de voce. Rețineți că majoritatea pachetelor se prezintă în format .spx. Fișierele cu acest format ocupă mai puțin din memoria dispozitivului, cu toate acestea, nu toate dispozitivele le acceptă.
  3. Salvați arhiva într-un PC.
  4. Extrageți fișierele din arhivă și salvați folderul în ConținutNavitel\Voci\ în memoria dispozitivului.
  5. Porniți „Navitel Navigator” din dispozitiv, apoi selectați „Meniu” → „Setări” → „Setări regionale” → câmpul „Voce”, selectați pachetul de voce instalat și apăsați „OK” în colțul din dreapta sus al ecranului.